Domov Aktualno Storitve Darilni boni Kontakt

Anticelulitna terapija

Celulit je maščobno tkivo, ki nastane zaradi zastoja tekočin v tkivih in je torej posledica slabe prekrvavitve. Prizadene boke, stegna, zadnjico in druge predele telesa,kjer je nakopičena maščoba, tudi trebuh in nadlahti. Je želatini podobna snov sestavljena iz maščobe, vode in nerabnih snovi ujeta tik pod kožo.

Glede na stopnjo celulita, ocenimo postopek terapije, ki vključuje različne tehnike, prilagojene posameznikom: tekalno stezo ali sobno kolo, vodno masažo, savno, vakumsko masažo-velasmooth, limfno drenažo in body wrapping. S pomočjo tega dosežemo izboljšanje napetosti kože in s tem lepši videz. Program je razdeljen glede na vrsto celulita. Poznamo mehki in trdi celulit. Pri mehkem celulitu je hitrejši učinek in tudi program je krajši (vsaj šest obiskov), trdi celulit pa je trdovratnejši in je zanj potrebnih več obiskov (vsaj devet do dvanajst).

O izvajanju tretmaja se pogovorimo z vsako stranko individualno. Tretmaje določimo glede na potrebe vsakega posameznika. Za dosego pravega cilja sta pomembna tudi gibanje ter pravilna in uravnotežena prehrana. S pomočjo naše celovite ponudbe vam bomo pomagali do izboljšane postave.


- pedikura
- manikura
- solarij
- mini fitnes
- depilacija z voskom
- savna
- anticelulitna terapija
- nega obraza
- masaže
- limfna drenaža
- parafinske obloge
- laser
- vodna masaža
- jacuzzi
- vakuum masaža -
  vela Smooth

- permanentno lakiranje
  nohtov – Gelish

- diamantni piling